Kvalitní architektura, respektující
osobitý ráz Beskyd

Tee House Čeladná spojuje kvalitní architekturu
a neopakovatelnou atmosféru Beskyd
s možností prémiového vyžití

Pro Shop & Academy
Restaurant & Bar
Club Apartments
Grand Events
Horse Academy
Snow Aréna
 
Zásady zpracování osobních údajů
Odesláním tohoto formuláře souhlasím se shromažďováním, uchováním a zpracováním všech mých osobních údajů obsažených v tomto formuláři společnostíGolferia House, a.s, se sídlem č.p. 741, 739 12 Čeladná, IČ: 05278121 („správce“) (příp. jeho zaměstnanci a spolupracujícími osobami) pro účel zasílání (elektronicky/telefonicky) obchodních sdělení souvisejících a/či navazujících na nabídku bytových/nebytových jednotek v projektu „Tee House Čeladná“, zejm.pro účely přípravy smluvní dokumentace. Tento souhlas uděluji na dobu neurčitou, jsem si vědom/a svých práv dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, zejm. podle § 12 a 21. Se všemi vyplněnými částmi tohoto formuláře jsem byl/a seznámen/a, všechny údaje jsou přesné a pravdivé a jsou poskytovány dobrovolně. Údaje z tohoto formuláře mohou být použity správcem pro statistické účely, a to pro vnitřní potřebu správce. Správce prohlašuje, že bude shromažďovat osobní údaje v rozsahu nezbytném pro naplnění stanoveného účelu a zpracovávat je pouze v souladu s účelem, k němuž byly shromážděny.
zavřít
Poptat
Předrezervace
Pokud jste již registrovaným klientem a vyjádřil jste souhlas se zpracováním osobních údajů vepište Váš registrační email.
 
Nový klient
 
V případě, že poptáváte byt, nebo provádíte rezervaci bytu, není dle zákona o ochraně osobních údajů nutný souhlas se zpracováním osobních údajů, nicméně Vás chceme ujistit, že Vaše kontakty budeme střežit jako oko v hlavě a nebudou nikomu prodány.
Informace o ochraně osobních údajů
zavřít
Chcete být v obraze?
Děkujeme za poptávku!
Pokud však chce být informováni o projektech společnosti Golferia House, a.s., bez Vašeho souhlasu to nepůjde.
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro marketingové účely společnosti
Golferia House, a.s.
Plné znění Práv a povinností v souvislosti s osobními údaji a ucelené informace týkající se souhlasu se zpracováním osobních údajů najdete na webových stránkách ZDE.